Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Philu
    Ambiente
    • 2010
    • 172
    • Toyota

Kolejna wizyta u Roberta i jak zwykle naprawa wykonana na najwyższym poziomie, sprawnie, w dobrej cenie i w miłej atmosferze. Polecam wszystkim warsztat u Roberta.
    Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.

Komentarz

• litaja
      Classic
      • 2012
      • 2

Robert super gość.
      Naprawił "Babie" autko za niewielkie pieniadze wraz z holowaniem do warsztatu.
      I co - teraz wszelkie problemy jakie mogą wystapić będą rozwiazywane gdzie u ROBERTA
      Polecam wszystkim którzy będa potrzebowali pomocy i porady

Komentarz

• loru
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4286
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

kolejna wizyta z kilkoma małymi acz upierdliwymi sprawami, szybko naprawione i co tez ważne robota wykonana za przysłowiowa flaszkę
        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• CIS73
          Rider
          • 2008
          • 522

kolejna wizyta i chyba nie będę oryginalny jak napiszę że wszystko

no ale u Roberta to już standard

pozdro
          CISOWÓZ http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=40594
          CISOWÓZ ZWEI http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=50866

Komentarz

• dudek_t
            L&K
            • 2008
            • 1421

Co tu dużo mówić. Byłem pierwszy raz, będę kolejny. Byłem jednym autem, jestem już umówiony z następnym.

Szacun! Zdecydowanie polecam pod każdym względem!

Komentarz

• mave
              Classic
              • 2011
              • 12
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CDAA 1.8 TSI 160 KM

ja również chciałbym się podpisać pod zadowolonymi :lol:

W ostatnią sobotę umówiłem się z Robertem na pozakupowe sprawdzenie auta, zrobiliśmy przegląd, wymiana oleju, filtrów, świece, tarcze, klocki, plus wymiana kółek, wg ASO trzeba było jeszcze zrobić drążki kierownicze, co Robertowi wydało się podejrzane przy tym przebiegu, i słusznie, po sprawdzeniu okazało się że mają się całkiem dobrze i jeszcze sporo wytrzymają. Nie miałem swoich materiałów, Robert wszytsko wcześniej zakupił w rozsądnych cenach za co jestem wdzięczny

z usługi jestem bardzo zadowolony, wiem co i jak było robione, czego bym nie mógł obejrzeć w ASO a jakoś ni bardzo im ufam, także kolejne przeglądy/naprawy też będę robił u Roberta

trzeba jeszcze dodać że usługa wykonana w rozsądnych cenach

Komentarz

• dziubek6
                Classic
                • 2011
                • 2

Ja również polecam Roberta, konkretna robota, a przy tym miła pogawędka. Na pewno nie pierwszy i nie ostatni raz korzystałem z jego usług.

Komentarz

• Philu
                  Ambiente
                  • 2010
                  • 172
                  • Toyota

Kolejny raz polecam warsztat Roberta. Robert wymieniał u mnie przegub, trochę gumek i rolkę napinacza. Robota wykonana w bardzo dobrej cenie, pełen profesjonalizm. Dodatkowo Robert załatwił mi pewne gadżety z ASO za bardzo dobre pieniądze.
                  Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.

Komentarz

• natash
                    RS
                    • 2011
                    • 2599

Pytanie do cennika:
                    czyszczenie turbiny 150-200 (bez demontażu), to cena za czyszczenie nie wliczając ceny demontażu, czy jakaś metoda która nie wymaga demontażu?

Ps. Pytam z czystej ciekawości.

Komentarz

• Andrzejek
                      Ambiente
                      • 2008
                      • 133

Wczoraj nadszedl czas na zmiane kolek - nowe felgi i opony zalozone przez Roberta. Jak zwykle - polecam
                      OII 1.9tdi 139,5KM 313Nm
                      Serwis: http://www.k-mot.pl/

Komentarz

• Karliczek
                        Classic
                        • 2012
                        • 2

Jestem już po wymianie u Roberta tarcz, klocków, tulei wahaczy, przy okazji "wypędzenie świerszczy z autka". Mam duże poczucie spokoju po naprawie.... nic dziwnego, natrafiłem w końcu na rzadki gatunek prawdziwych fachowców..... POLECAM

Komentarz

• Philu
                          Ambiente
                          • 2010
                          • 172
                          • Toyota

Kolejna wizyta u Roberta. Serwis klimatyzacji. Jak zwykle usługa na najwyższym poziomie i w bardzo dobrej cenie.

Komentarz

• Andrzejek
                            Ambiente
                            • 2008
                            • 133

Tez niedlugo wybiore sie na serwis klimy a wczoraj odebralem furke po wymianie rozrzadu, oleju i filtrow. Jak zwykle profi robota i dobra cena.
                            OII 1.9tdi 139,5KM 313Nm

Komentarz

• przebor
                              Drive
                              • 2008
                              • 72
                              • Felicia II (6U1)

Zachęcony pozytywnymi opiniami odwiedziłem ostatnio warsztat Roberta. Chciałem zrobić serwis klimy i zdiagnozować drobny wyciek który zauważyłem podczas wymiany oleju (drobne rzeczy robię w aucie samodzielnie). Klima została przeserwisowana, wyciek (a właściwie zapocenie) okazał się niegroźny.

Potwierdzam wszystko co było do tej pory napisane. Dla mnie osobiście poza wysoką jakością usług najważniejszy jest dobry kontakt. Robert chętnie odpowiada na wszystkie pytania, a dodatkowo z własnej inicjatywy :shock: dokonał przeglądu zawieszenia.

Szczerze polecam i zachęcam do wizyty z autkiem

Komentarz

• uodal
                                Classic
                                • 2010
                                • 6

Dziś po raz pierwszy pojechałem do Roberta. Pełny serwis klimy. Sprawnie, rzetelnie, fachowo, pełny kontakt i miła atmosfera. Dojazd mam 40 km (w obie 80 km), w czasie dojazdu zdarzył się wypadek, droga z Warszawy na Mińsk Maz. była zamknięta dwie godziny, ale się uparłem, wystałem w korkach i teraz wiem, że warto było. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie, drogę mam przetartą i z pewnością będę korzystał z usług Roberta.

Komentarz

• Andrzejek
                                  Ambiente
                                  • 2008
                                  • 133

Zamieszczone przez uodal
                                  Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie
                                  Nie moze byc inaczej :wink:
                                  Zamieszczone przez uodal
                                  drogę mam przetartą i z pewnością będę korzystał z usług Roberta
                                  To musisz jeszcze obczaic objazdy :wink:
                                  OII 1.9tdi 139,5KM 313Nm

Komentarz

• uodal
                                    Classic
                                    • 2010
                                    • 6

Zamieszczone przez Andrzejek
                                    To musisz jeszcze obczaic objazdy :wink:
                                    Objazd znam, przez Międzylesie do Starej Miłosnej, ale tak zrobiło wielu i las wypełnił się samochodami , ale poszło szybko, straciłem tylko pół godziny.
                                    Na Czecha, wylotówce na Terespol, dzwony bywają nierzadko, ten niestety zakończył się tragicznie.

Po skręcie w 50 przed samym Mińskiem jeszcze się zamotałem na węźle z budowaną tam obwodnicą Mińska (A2). Koparą stanęli w poprzek i pomachali bym jechał sobie precz, a była to droga prosto do Roberta. Wyładowywali jakieś materiały i trwało to pewnie krótko, ale pojechałem objazdem przez Brzóze. Z powrotem droga była już przejezdna.
                                    W sumie, żaden problem, jak się chce to się dojedzie. A chcieć warto.

Komentarz

• enzo2282
                                      Classic
                                      • 2011
                                      • 6

Moja OI Kombi znalazła się u Roberta gdyż nikt nie mógł zdiagnozować co się z nią dzieje.Była podłączana przez speców pod komputer i nic.Robert na sam dźwięk pracy silnika (pracował jak stary zdezelowany ciągnik) powiedział co to jest na 99% - ocena była trafna.
                                      Wina leżała w zaworze regulacji kąta wtrysku (bardzo głośna praca silnika,turbawka nie działała)
                                      Do tego doszło parę innych rzeczy typu, kontrolka ABS (problemy z instalacją),McPhersony,hamulce tył,klimatyzacja i coś tam jeszcze.
                                      Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanych usług i podejścia do klienta.
                                      W pełni Polecam usługi p. Roberta
                                      "Nuda to taki stan, w którym Twój umysł domaga się wyzwań, jako że bezproduktywność to dla niego najgorsza męczarnia"

Komentarz

• ciciek
                                        Classic
                                        • 2008
                                        • 26

I ja skusiłem się na skorzystanie z usług Roberta. Posty napisane wyżej to sama prawda. Robota fachowa, miła atmosfera (można pogadać i popatrzeć na ręce). Mimo sporej odległości raczej będę klientem warsztatu Roberta.

Komentarz

• ahmed799
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 6871
                                          • Ford

Ma ktoś może nr tel do Roberta?? Jestem obecnie w Mińsku Maz. na przebazowaniu i bym się do niego wybrał, żeby zrobić parę rzeczy przy oci.

филип
                                          Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• Nexus6
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2004
                                            • 4847
                                            • Volkswagen

ahmed799, 510-136-096 http://www.k-mot.pl/
                                            With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• piotrek_os
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 8160
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

ahmed799, w pierwszym poscie 510-136-096 :diabelski_usmiech
                                              Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Peterek
                                                Classic
                                                S_OCP Member
                                                • 2008
                                                • 38

Dołączę do przedmówców polecających Roberta. Trafiłem do Jego warsztatu z moją skodziną na wymianę klocków i tarcz hamulcowych, można powiedzieć, w trybie awaryjnym. Planowałem wymianę w najbliższym czasie, ale w ubiegły piątkowy wieczór, hamulce same się upomniały o wymianę, wydając z siebie "kolejowe" dźwięki. Rano w sobotę telefon do Roberta, aby umówić wizytę i już w poniedziałek było po wszystkim. Szybko, sprawnie i najważniejsze PROFESJONALNIE.
                                                Piotr

Kto pierwszy ten lepszy, ale...to druga myszka bierze serek.

Komentarz

• jonson22
                                                  Classic
                                                  • 2010
                                                  • 15

Kolejna wizyta i kolejny pozytyw dla Pana Roberta, tym razem pełen serwis klimy z ozonowaniem wnętrza.
                                                  www.toledoclubpolska.pl

Komentarz

• ahmed799
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 6871
                                                    • Ford

Również polecam Roberta. Byłem akurat w Mińsku Maz. i padła sprężarka klimy, zostałem przyjęty z tzw. partyzanta . Robota zrobiona fachowo i za małe pieniądze

филип
                                                    Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

Pracuję...